Интериор

В Сен-Гобен предлагаме изключително широка гама от продукти, която в съчетание с нашия опит и експертиза, ни прави водещата марка в предоставянето на решения за устойчиво строителство. Изправяме се пред най-големите предизвикателства за всички: намаляване на потреблението на енергия, ограничаване на негативното влияние върху околната среда, както и създаване на ново поколение на сгради, които са безопасни, удобни и енергийно-ефективни.
 

Интериорни решения

Придайте уют и индивидуалност на интериора Ви още при довършителните ремонтни дейности. Освен грундове и шпакловки, предлагаме широка гама качествени строителни материали - интериорни бои и разнообразни текстури на стъклотекстилни тапети, които могат да се боядисат и в цвят.

От Weber
 

Ремонтни и зидарски решения

Ремонтни и зидарски решения - репаратури за бетон, разтвори за замонилитване и анкериране, хидроизолиращи разтвори.

От Weber
 

Решения за звукоизолация

Системи за звукоизолация на леки преградни стени – могат да се постигнат стойности от 53 dB само с метални профили, гипскартон и вата, звукопоглъщане на тавани, Fonas за защита от ударен шум - уникална мембрана с дебелина само 2,8mm или 8mm, като същевременно постига изолация от ударен шум 24 Db или 31 Db. Използвайки този продукт в нови жилищни кооперации постигаме нечуван за нашите стандарти комфорт в съвместното съжителство и вече не чуваме съседите отгоре.

От Isover
 

Системи за полагане на плочки и керамични покрития

Широка гама от лепила за плочки, фугиращи смеси и системи за лепене на всякакъв вид керамични плочки и естествен камък, във всяка ситуация, за всяка употреба.

От Weber
 

Системи за сухо строителство

 
Системите за сухо строителство дават пълна свобода при оформлението на интериора, както при проектирането на нови сгради, така и при извършването на строителни ремонти. Освен естетическото оформление на помещенията системите от гипскартон чувствително подобряват енергийната ефективност и повишават акустичния комфорт в сградите.

От Rigips
 

Хидроизолационни решения

Пълна гама решения за хидроизолиране в зависимост от типа на помещението и планираната употреба. Специални висококачествени решения за участъци, подложени на силен воден напор. 

От Weber