Weber

weber-logo

ЗА НАС


Saint-Gobain Weber е част от международната група Saint-Gobain и оперира на българския пазар от 2001 г. Компанията е лидер на пазара с производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори.

Saint-Gobain Weber в България разполага с два завода на територията на страната. В световен мащаб, Weber присъства в 64 държави и има над 10 000 служителя. Бoгaтият acopтимeнт oт цвeтoвe и cтpyĸтypи нa фacaдни бoи и мaзилĸи, ĸoитo пpeдлaгa ĸoмпaниятa, мoжe дa зaдoвoли и нaй-взиcĸaтeлнитe изиcĸвaния. Cиcтeмитe зa тoплoизoлaция и саниране, ĸoитo ca paзpaбoтeни oт нашите cпeциaлиcти, вeчe дeceтилeтия нapeд ce пpилaгaт в цялa Eвpoпa. Toвa, ĸoeтo пpaви пpoдyĸтитe oптимaлнo и пpeдпoчитaнo peшeниe зa вceĸи cпeциaлиcт ca гapaнтиpaнoтo ĸaчecтвo, лecнaтa oбpaбoтĸa и дългoтpaйнocттa.
We care” е водещия слоган, отличителен белег, ангажимент, който ръководи компанията Weber във всяко действие и ни ангажира пред всички, които проектират, произвеждат, строят, и пред тези, които живеят в построените сгради: Да живеем с грижа за безопасността и ползата на всички. За да бъде животът по-лесен, по- удобен и по-уютен.  Ние от Weber смятаме, че най-важното в строителния бранш е да живееш с грижа за хората и тяхната среда.
 

ОСНОВНИ ГРУПИ ПРОДУКТИ:

Топлоизолационни системи
Фасадни бои и мазилки
Хидроизолационни системи
Лепила за плочки и естествени камъни
Ремонтни и зидарски разтвори

Интериорни бои и шпакловки

КОНТАКТИ

гр. Костинброд, п.к. 2230
Индустриална зона
ул. "Император Константин Велики" 13

Телефон: + 359 2 400 37 00
Мобилен: + 359 889 788 388
Факс:         + 359 2 400 37 05
Безплатен телефон на клиента:  0800 16 081
e-mail:        office@weber.bg
Уебсайт:    www.bg.weber