С отговорност към другите и към околната среда

13.10.2020 г.
EHSDay_Saint-Gobain Bulgaria На 13 октомври 2020 г. групата Saint-Gobain по целия свят отбеляза Деня на околната среда, здравето и безопасността (EHS Day!). По традиция тази инициатива се провежда в един и същи ден, на всеки две години, във всички страни, в които компанията оперира.

Целта на събитието е за пореден път да се подчертае, че опазването на здравето, безопасността и грижата за околната среда в Saint-Gobain са част от нашата корпоративна култура и са залегнали в Мисията, която ръководи всички наши дейности.

Днес всички служителите в Saint-Gobain България се обединиха с 171 000 свои колеги от 70 държави, за да потвърдят ангажимента си да работят с отговорност към другите и към околната среда.

Здравето и безопасността са най-голямата ценност в нашия живот. Именно затова Saint-Gobain поставя EHS в основата на своята корпоративна култура. Изключително важно е да не подценяваме нито един риск и да бъдем отговорни към себе си, своите семейства и към колегите си като полагаме непрекъснати усилия, за да бъдат нашите работни места сигурни и безопасни“, каза Ян Махачек, изпълнителен директор на Saint-Gobain България в обръщението си към служителите на компанията.