Мобилни приложения

Открийте мобилните приложения на нашите марки в App Store (IOS) и Google Play (Android)
 

Weber BG app

В приложението Weber BG, клиентите на Вебер могат бързо и лесно да намират техническа информация, документация и инструкции за полагането на продуктите на компанията на български език. Представени са също така най-често срещаните проблеми в топлоизолирането, хидроизолирането и полагането на керамични покрития, подробно описание на решенията и списък с необходимите продукти за изпълнение. За фасадните декоративни мазилки и бои с марка Вебер са налични всички цветове от цветовия каталог Color Spectrum.

На разположение за бърз достъп са локациите и контактите за директна връзка на четирите консултантски центъра HomePlan, както и карта с местоположението и контактите на всички точки на продажба, в които се намират продукти на Вебер.

При планиране на ремонтни дейности или вече след приключени такива, клиентите имат възможност да запазват всичките си проекти в приложението, като към всеки проект могат да прилагат описание и списък с използваните продукти.

Новини, видео съдържание и календар с планираните обучения и събития на Вебер са допълнителни услуги, които са достъпни през мобилното приложение Weber BG.

                 
 

webercolor

webercolorПриложението webercolor е симулатор за фуги, който дава възможност на потребителите да изпробват различни комбинации от плочки и цветове на фугиращата смес, за да изберат най-подходящата за техния дом или офис. Приложението работи като инструмент за изменена реалност, но и дава възможност на потребителите да изчислят нужното им количество фугираща смес, или просто да разгледат заложените във webercolor готови помещения.

Основна функционалност на webercolor е възможността потребителите да намерят най-подходящия за техните нужди продукт чрез продуктовия селектор – според място на приложение, тип помещение и вид на плочката. В приложението може да се види и изборът от цветове на четирите основни продукта за фугиране, предлагани от Weber България – weber.color Комфорт, weber.color Перфект, weber.fug 875 и weber.xerm 848, както и тяхно описание. 

                   
 

Glass dBStation


Благодарение на акустичния симулатор от Saint-Gobain Building Glass Europe, можете лесно определите най-доброто изпълнение за остъкляване според шумовото замърсяване на заобикалящата ви среда. Идентифицирани са различни често срещани шумни ситуации и за всяка от тези ситуации, приложението пресъздава звукоизолацията, предоставена от различните стъклопакети.

                  
 

Glass Compass

Благодарение на Saint-Gobain Glass Compass, можете лесно да определите най-доброто остъкляване за Вашите прозорци на базата на географското местоположение на Вашия дом и неговата ориентация. Можете да тествате различни варианти в зависимост от Вашите лични параметри и нужди като зимен и летен комфорт, акустика, безопасност и сигурност, самопочистване.Енергийният калкулатор показва спестяванията, които можете да постигнете с помощта на най-подходящите прозорците за дома Ви.  
 
                                                               
 

Glass Facade


Glass Facade е портфолио от всички наши проекти от цял свят, включващи най-доброто от гамата ни външни стъклени продукти.
Можете да ги разглеждате по вид на сградата, по външен вид, по продукти или по държави. Или още по-добре, опитайте картата с локални проекти, за да намерите проектите във вашия град. 

               
 

Glass Vision


Приветстваме Ви в света на Glass Vision от Saint-Gobain Building Glass Europe. Виртуален свят, който Ви помага да изберете правилното интериорно стъкло за Вашия дом, офис и др. Това приложение Ви предлага не само естетиката на стъклото по отношение на модел и цвят, но и неприкосновеността на личния живот (прозрачност и полупрозрачност на стъклото). Използвайки това приложение ще можете да визуализирате как дадено стъкло се вписва в дома Ви.

               
 

PAM Herramientas de Cálculo

Приложение, разработено от SG PAM Spain, за да предостави на клиентите поредица от изчислителни инструменти, с които да улесни проектирането и изпълнението на обекти за водоснабдяване, канализация, напоителни системи и индустриални приложения.
Приложението съдържа 7 мощни изчислителни инструмента за калкулиране на Допустимо Налягане, Дълбочина на полагане, Хидравлични загуби, Опорни Блокове, Дължини на заключване, Линейни решетки и Регулатори на налягане.

   
 

Други приложения

Всички други приложения на Сен-Гобен можете да намерите в  и