Калин Пенков, маркетинг мениджър на Rigips България

Калин Пенков Когато говорим за иновации Rigips винаги е изпреварвал времето. Разкажете ни повече за един от последните Ви патентовани продукти Rigips Habito?

Habito e строителна плоскост, която променя представите за функционалност на сухото строителство въобще. Здравината на плоскостите Habito, отличните звукоизолационни качества и възможността за окачване на товари с обикновени винтове за дърво, ги правят не просто алтернатива на стандартните системи за сухо строителство, а пълноценен заместител на масивните стени, при това с по-добри функционални показатели. Плоскостите Habito са отличен пример за иновативния подход на Saint-Gobain – те се произвеждат по напълно нова и патентована технология и са без аналог на пазара.

Като част от Saint-Gobain, Rigips има уникалната възможност да предлага цялостни системни решения заедно с ISOVER и Weber. Разкажете ни повече за новите фасадни системи с плоскостите Glasroc X.

Glasroc X е друг иновативен продукт на Saint-Gobain, който дава възможност на клиентите да се възползват от предимствата на сухото строителство при изграждане на фасадни системи. Нашето преимущество е, че ние предлагаме не просто качествен продукт за външно приложение, а цялостни фасадни решения, включващи мазилките Weber, изолациите ISOVER и стъклата Saint-Gobain.    

Прочетете цялото интервю като проследите линка