Какво е Мулти-Комфортна Къща?

Multi-comfort Благодарение на избора от компоненти с много добри характеристики: оптимална топлоизолация, супер изолирани прозорци, отлично запечатване на въздуха и система за топлообмяна, Мулти-комфортната Къща на Сен-Гобен е без активен режим на отопление. Нейните основни източници на топлина са слънцето и рециклирания топъл въздух – възобновяеми и неизчерпаеми енергийни природни източници. Наред с енергийните си решения, Мулти-комфортната сграда предлага изключителен комфорт на своите обитатели: изключителен дизайн – без ограничения, топлинен и звуков комфорт, сигурност, качествен вътрешен микроклимат, визуален комфорт и светлина, устойчивост, лесна поддръжка и управление. 

Плюсовете на концепцията Мулти-комфорт


Разработена от Сен-Гобен, програмата Мулти-комфорт е начин да се експериментира със структурите, които строим, за да откриваме нови начини да подобряваме здравето и добруването на използващите различни видове сгради.

Оптимизиране на ежедневния комфорт

Във всички сгради достъпът до естествена светлина, свеж въздух и прозорец с гледка навън доказано карат хората да се чустват по-енергични и вдъхновени. Това води до по-високи оценки в училище, по-висока продуктивност на работа, и по-бързо възстановяване в болниците. В медицинска среда по-ниски нива на шум водят до по-ниски кръвно налягане и нива на стрес, което води до по-добър сън и дори до намаляване на нуждата от обезболяващи лекарства.