Formula

formula-logo

ЗА НАС

Saint-Gobain Formula е световен лидер в производството и доставката на високопроизводителен индустриален гипс.

С много работа, дълъг опит, ноу-хау и традиции в производството на висококачествен гипс, през годините компанията успя да спечели доверието на водещите имена във всеки един сектор, за който разработва продукти, и наложи световноразпознаваеми продуктови марки.

Ние продължаваме да работим усилено, за да останем предпочитания партньор за индустриален гипс и гипсови продукти, и ежедневно да препотвърждаваме нашите ангажименти и обещания към клиентите ни:

  • Качествени, стабилни и високопроизводителни продукти
  • Непрестанни иновации
  • Дългосрочни партньорски отношения с нашите клиенти във всяка точка на света
  • Високо ниво на обслужване.


С нашите 8 фабрики (Германия, Англия, Франция, Испания, Румъния, Турция, Египет, Тайланд) и портфолио от над 1500 различни продукта, нашите над 230 служителя обслужват над 2800 клиента в над 90 страни по света.

Годишно произвеждаме около 700 000 тона гипс.

Нашите клиенти използват продуктите ни по два основни начина: като суровина в техния производствен процес (строителни материали)  или като част от техния производствен процес (керамика). Произвеждаме и доставяме също така и крайни продукти в редица приложения (строителство).

Пълната гама от продукти: алфа и бета полухидрат (CaSo4 x 1/2H2O), специално-формулирани гипсове, дихидрат (CaSO4 x 2H2O), и анхидрит (CaSO4) обслужват множество индустрии, основните сред които са:

  • Керамика: №1 в Европа за гипс за леене, специално разработени и оптимизирани за нуждите на всеки един процес, и адаптирани за максимална производителност към нуждите на всеки клиент; за производството на санитарна керамика, съдове за хранене, керемиди и мн.др.
  • Строителни продукти: гипс като суровина при производството на всякакъв вид строителни продукти на база гипс (шпакловки, мазилки, лепила,  фугопълнители, и много други), както и гипсове, използвани като добавки в определени рецепти на база друг материал (цимент и др.)
  • Декорации и изкуство: за производство на всякакъв вид декоративни елементи (колони, капители, корнизи, розетки и много други); за скулптури, фигури и други произведения на изкуството.
  • Хранителна промишленост, агрикултура и околна среда: като добавка в различни продукти на хранително-вкусовата индустрия, при производството на торове и други препарати за третиране на околната среда.
  • Медицина и стоматология: пълна гама от гипс за стоматологични лаборатории, за производството на гипсови превръзки, козметични маски.

Както и много други различни приложения.
 
КОНТАКТИ


инж. Коста Костов
Мениджър „Продажби“ Saint-Gobain Formula
Източно Средиземноморие и Близък Изток.
Моб: +359 886 108 228
email: kosta.kostov@saint-gobain.com
www.saintgobainformula.com