Сен-Гобен България - официален партньор на международния форум Share Sofia 2017

09.06.2017 г.
Share Forum Sofia 2017 Първото издание на международния форум се проведе на 6ти юни 2017г. в София Хотел Балкан и събра архитекти от 12 държави.

Share е място, където архитектурната общност се събира, за да споделя идеи и вдъхновение. Конференциите дават възможност за срещи между тях чрез специална платформата за разговори. Лекциите са съсредоточени върху настоящето и бъдещето, иновациите в областта на архитектурата и инженерството, както и върху изследванията на нови материали и технологии за проектиране на интелигентна и устойчива среда.

SHARE София 2017 се проведе в четири панела: RIFF - фасади, покриви и подове, LAUD - ландшафт, GIS - интериор и дизайн, и INGLASS - стъкло и конструкция. 

Като официален партньор на събитието Сен-Гобен България презентира иновациите, които Групата предлага в три от четирите панела:
  • В панела RIFF Weber представи последните тенденции във фасадните решения, включително и единствената на българския пазар топлоизиолационна система с крайно покритие от камък – webertherm Robusto
  • В панела GIS Rigips и Isover говориха как да се постигне акустичнен комфорт в сградите.
  • В INGLASS панела Saint-Gobain Glass пък представиха новата си 3D апликация за избор на правилното стъкло.
Специален гост на събитието беше Robert Schild – Хабитат Маркетинг директор в Сен-Гобен Германия и Австрия, който запозна гостите с концепцията на Групата за Мулти-комфорт.