Решения за индустрията

Pipes

Правим индустрията по-ефективна


Сен-Гобен произвежда и доставя технически решения, оборудване и високотехнологични консумативи на различни индустрии. Тежките производства и високотехнологичната индустрия могат да се възползват от иновативния капацитет на Сен-Гобен. Продуктите на Групата, често разработени съвместно с нашите клиенти, допринасят за удължаването на живота на производствените мощности и за по-ефикасната и ценово ефективна работа на заводите поради сигурността и устойчивостта им.

Тръби


Тръбите на PAM се използват в минната индустрия, както и за редица производствени приложения, например хидроенергетика, анти-сеизмични приложения, снежни оръдия и други. През 2013 г. PAM възприе специфична маркетингова структура, която да отговаря на увеличаващото се търсене на тръби в тези сегменти.

 Абразиви

Saint-Gobain Abrasives / NORTON предлага широка гама решения за различни абразивни процеси. Абразивите ни се използват в тежката индустрия, например производство на стомана и хартия, в производствени индустрии и във високотехнологични сегменти като производство на автомобили и техника и космическата индустрия. Продуктите на Saint-Gobain Abrasives често се произвеждат по спецификация на клиента и предлагат висока скорост на работа и изключителна продуктивност.

Гипс


Saint-Gobain Formula доставя гипс и гипсови продукти за различни индустриални приложения: за отливане на керамика, за производство на зъбни протези, дори за приложения в производството на автомобилни гуми.
 

Изолационни материали


Минералните вати на Сен-Гобен са проектирани с мисъл за индустриалните процеси и производствено оборудване, особено в петролните и химическите предприятия. Продуктите ISOVER гарантират много високо термично представяне, за да отговорят на икономическите и екологични изисквания за по-енергийно ефективни процеси. Те могат да устоят на температури до 700°C (1,300°F) и не са запалими. Изолационните материали ISOVER също така предлагат отлична шумоизолация, за да контролират фоновия шум в производствените предприятия. Производителите на бяла техника също използват решенията на ISOVER, например при изолиране на фурни и хладилници. ISOVER предлага и решения за транспортната индустрия - кораби, влакове и автомобили. За автомобили и камиони ISOVER има специално-разработени продукти от минерална вата, които комбинират ценова ефективност, леко тегло, високо ниво на звукова изолация, топлинна защита и устойчивост на пожар.

SAINT-GOBAIN MARINE APPLICATIONS


Saint-Gobain Marine Applications, основана през 2004 г., обединява седем международно наложени компании на Сен-Гобен: ISOVER, Weber, Saint-Gobain Vetrotech Kinon, Saint-Gobain Sully, Saint-Gobain Gyproc, Optimera и Brødrene Dahl. Фирмите комбинират експертиза в производството на специализирани стъкла, минерална вата, стоманени тръби, фитинги, системи за облицоване на стени, подови настилки с вътрешно приложение и други. Тези познания ни позволяват да предоставяме широка гама иновативни продукти и решения за реновиране и строеж на кораби и морски петролни и газови платформи. Нашата мисия е да направим възможен строежа на по-леки и по-ефикасни кораби и платформи, да намалим потреблението им на енергия, да увеличим сигурността и защитата срещу пожари, и да подобрим комфорта на пътниците и екипажите.
 

Нашите продукти


Интериор
Екстериор
Индустрия