PAM

PAM

ЗА НАС

Световен лидер в производството на продукти и цялостни системи от сферографитен чугун, Saint-Gobain PAM проектира, произвежда и продава пълна гама от решения, посветена на преноса на вода.

Водещ производител и износител на тръбни системи от сферографитен чугун, компанията е предпочитан партньор и доставчик на индустрията, както и на фирми ангажирани с разработването и доставката на питейни, канализационни и противопожарни мрежи.

Световно известен с качеството на своите продукти, Saint-Gobain PAM предлага и услуги с добавена стойност. Като взима предвид специфичните характеристики на промишлените обекти и техните експлоатационни ограничения, компанията е надежден партньор за разработване на проекти, предоставяне на продукти и техническа поддръжка.

Навсякъде по света, ние удовлетворяваме изискванията на нашите клиенти с дълбочината на нашия опит, подхранван от съюза между традиционното и авангардното, техническото и логистично качеството на нашите продукти и услуги и задвижван от нашата решимост за нововъведения.


Продуктова гама на PAM

КОНТАКТИ

Cyril DARCHICOURT - Area Sales Manager 
European Sales Department
Phone : +33 6 65 82 35 84
e-mail: Cyril.Darchicourt@saint-gobain.com
 
Уебсайт:    www.pamline.com