Formula

formula-logo

ЗА НАС

Сен Гобен Формула е световен лидер в производството и доставката на високо-производителен индустриален гипс.

С много работа, дълъг опит, ноу-хау и традиции в производството на висококачествен гипс, ние успяхме през годините да спечелим доверието на водещите имена във всеки един сектор, за който разработваме продукти, и сме изградили световно-разпознаваеми продуктови марки.

Ние продължаваме да работим усилено, за да останем предпочитаният партньор за индустриален гипс и гипсови продукти, и ежедневно да препотвърждаваме нашите ангажименти и обещания към клиентите ни:

  • Качествени, стабилни и високопроизводителни продукти
  • Непрестанни иновации
  • Дългосрочни партньорски отношения с нашите клиенти във всяка точка на света
  • Високо ниво на обслужване.

С нашите 8 фабрики (Германия, Англия, Франция, Испания, Румъния, Турция, Египет, Тайланд) и портфолио от над 1500 различни продукта, нашите над 230 служителя обслужват над 2800 клиента в над 90 страни по света.

Годишно произвеждаме около 700 000 тона гипс.

Нашите клиенти използват продуктите ни по два основни начина: като суровина в техния производствен процес (строителни материали)  или като част от техния производствен процес (керамика). Произвеждаме и доставяме също така и крайни продукти в редица приложения (строителство).

Пълната гама от продукти: алфа и бета полухидрат (CaSo4 x 1/2H2O), специално-формулирани гипсове, дихидрат (CaSO4 x 2H2O), и анхидрит (CaSO4) обслужват множество индустрии, основните сред които са:

  • Керамика: №1 в Европа за гипсове за леене, специално разработени и оптимизирани за нуждите на всеки един процес, и адаптирани за максимална производителоност към нуждите на всеки клиент; за производството на санитарна керамика, съдове за хранене, керемиди и мн.др.
  • Строителни продукти: гипсове като суровина при производството на всякакъв вид строителни продукти на база гипс (шпакловки, мазилки, лепила,  фугопълнители, и мн.др), както и гипсове, използвани като добавки в определени рецепти на база друг материал (цимент и др.)
  • Декорации и изкуство: за производство на всякакъв вид декоративни елементи (колони, капители, корнизи, розетки и мн,други); за скулптури, фигури и други произведения на изкуството.
  • Хранителна промишленост, агрикултура и околна среда: като добавка в различни продукти на хранително-вкусовата индустрия, при производството на торове и други препарати за третиране на околната среда.
  • Медицина и стоматология: пълна гама от гипсове за стоматологични лаборатории, за производството на гипсови превръзки, козметични маски.
Както и много други различни приложенния.

 

КОНТАКТИ

За въпроси и информация, моля не се колебайте да се свържете с:
 
инж. Коста Костов
Мениджър Продажби Сен-Гобен Формула
Източно Средиземноморие и Близък Изток.
Моб: +359 886 108 228
email: kosta.kostov@saint-gobain.com
www.saintgobainformula.com